Michelin Pre-Summer Dinner

Zarezerwuj

Tego dnia Michał Kuduk – Szef Kuchni Hotelu Kossak, wraz z zaproszonymi gośćmi – renomowanymi szefami kuchni przygotują dla Was niezapomnianą kolację.

Co Cię czeka?

  • Menu degustacyjne, które rozpali Twoje zmysły: Nasza ekipa mistrzów kuchni przygotuje specjalne dania, które zaskoczą Cię niebanalnymi połączeniami smaków i aromatów.
  • Wina Tokaj, które odkryją przed Tobą nowe smaki: Podczas kolacji odbędzie się prezentacja win Tokaj, prowadzona przez znawcę tematu.
  • Relaksująca atmosfera i muzyka na żywo: Nasza ekipa zadba o to, abyś mógł się zrelaksować i cieszyć chwilą – to będzie prawdziwy „chill”.
  • Najlepszy widok w Krakowie: Z tarasu restauracji roztacza się zjawiskowa panorama na Wawel i stare miasto. To najlepsze miejsce na selfie z Krakowem w tle.
Dlaczego warto wziąć udział?
  • To nie tylko kolacja, to nowe doświadczenie: Przeżyjesz wspaniałe chwile i stworzysz wspomnienia na całe życie.
  • Poznasz nowych ludzi: Spotkasz innych pasjonatów dobrej kuchni i wina.
  • Odkryjesz nowe smaki: Nasze menu to prawdziwa uczta dla podniebienia.
  • Zrelaksujesz się: Po ciężkim tygodniu pracy, zasługujesz na chwilę wytchnienia.

 

Michał Kuduk, nasz gospodarz, zapewni, że każdy detal tego wieczoru będzie dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Jego pasja do gotowania sprawi, że ta kolacja będzie niezapomnianym doświadczeniem.

Niebawem zaprezentujemy szczegóły tego Wydarzenia.