Tego dnia Michał Kuduk – Szef Kuchni Hotelu Kossak, wraz z zaproszonymi gośćmi – renomowanymi szefami kuchni przygotują dla Was niezapomnianą kolację.
Co Cię czeka?
Wieczór 2 czerwca poprowadzi Michał Kuduk, Szef Kuchni Hotelu Kossak i Restauracji Cafe Oranżeria. Jego pasja i dbałość o detale gwarantują, że każdy element tej kolacji będzie perfekcyjny!
Co dokładnie przygotowaliśmy? Specjalne menu degustacyjne pełne niebanalnych połączeń smaków i aromatów, stworzone przez mistrzów kuchni.
Prezentację doskonałych win Tokaj, prowadzoną przez znawcę tematu, która odkryje przed Tobą nowe oblicza tego wyjątkowego trunku. Wyjątkowa muzyka, która stworzy idealną atmosferę do relaksu i rozmów. Najlepsze tło do zdjęć w Krakowie – nasz taras z widokiem na Wawel!
To nie tylko kolacja, to szansa na poznanie pasjonatów dobrej kuchni i wina oraz na prawdziwy relaks . Ale to nie wszystko… Mamy dla Was jeszcze niespodziankę dotyczącą kulinarnych gwiazd tego wieczoru!
POZNAJ NASZYCH GOŚCI SPECJALNYCH :
Gospodarz Wydarzenia: MICHAŁ KUDUK
Stoliki na wydarzenie prosimy rezerwować pod adresem e-mail: restauracja@cafeoranzeria.pl
Cena za menu degustacyjne to 390 zł za osobę, kolację organizujemy 2 czerwca, start o godz. 18:00.
Zarezerwuj stolik już dziś: restauracja@cafeoranzeria.pl lub + 48 664 463 059
Michał Kuduk, nasz gospodarz, zapewni, że każdy detal tego wieczoru będzie dopracowany w najdrobniejszych szczegółach. Jego pasja do gotowania sprawi, że ta kolacja będzie niezapomnianym doświadczeniem.
Niebawem zaprezentujemy szczegóły tego Wydarzenia.
Kliknij w okienko i sprawdź aktualne informacje.
W piątki, soboty, niedziele i święta prosimy o rezerwacje telefoniczne pod numerem tel.: 0048 664 463 059.